View our ISO9001 Certificate
View the Certificate

Over ons

Gevestigd in Gloucester (Groot-Brittannië) sinds de oprichting in 1981, heeft International Panel Products zijn 40-jarig bestaan gevierd in 2021. Gedurende deze jaren heeft het bedrijf zijn reputatie gebouwd op de levering van een vriendelijke informele service aan zijn klanten, met handhaving van een professionele benadering naar alle aspecten van de handel.

Als importeurs van producten gemaakt van een van de oudste bouwmaterialen die de mens kent, nemen we onze verantwoordelijkheid richting het milieu en de duurzaamheid van de aarde zeer serieus. Als lid van de Engelse Federatie der Houthandelaars (Timber Trade Federation) en ondertekenaar van hun verantwoord aankoopbeleid (Responsible Purchasing Policy), geeft onze toeleveringsketen klanten gemoedsrust – van welk deel van de wereld hun producten ook vandaan moeten komen.

Okiana – Arriving and unloading at Royal Portbury, Bristol, UK

International Panel Products recognises that we have a responsibility to the environment, and endeavour to carry out every aspect of our business in ways which are as environmentally friendly as possible.